Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львів’ян закликають пройти медичне обстеження просто неба

До 30 вересня львів’яни можуть просто неба перевірити стан свого здоров’я і отримати консультації спеціалістів у межах щорічної профілактичної акції «Здорове місто». Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

З 13 вересня у наметових містечках на території медичних закладів львів’ян консультують терапевт, кардіолог, педіатр, сімейний лікар та інші спеціалісти. Усі охочі мають змогу пройти обстеження на мобільному флюорографі, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла, перевірити зір, виміряти рівень глюкози в крові, пройти електрокардіографічне дослідження, УЗД молочних залоз тощо.

Отримати консультацію та пройти обстеження можна з 11:00 до 16:00 за вказаними адресами:

27.09.2016 – на території 2МП, вул. Симоненка, 4

28.09.2016 – на території ДП, вул. Повітряна, 99

29.09.2016 – на території АСМ 3МКЛ, вул. Величковського, 30-А

30.09.2016 – на території 2-е ПВ 6МП, м. Винники

Також 1 жовтня з 09:00 до 13:00 на базі міської дитячої клінічної лікарні (вул. Орлика, 4) безкоштовно обстежуватимуть дітей: УЗД внутрішніх органів, УЗД кульшових суглобів, діагностика захворювань шкіри, консультації ортопеда-травматолога, невролога, отоларинголога.

Нагадаємо, профілактичну акцію  «Здорове місто»  ініціюють з метою збереження і покращення здоров’я львів’ян, пояснюючи, що рання діагностика хвороби і своєчасне лікування запобігає смертельним ускладненням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ