Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян закликають стати Миколаєм для сироти

Усіх охочих запрошують приєднатись до благодійної акції «Стань святим Миколаєм для дитини» та долучитись до збору подарунків для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які дуже чекають на те, що Святий Миколай завітає до них, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми розпочинаємо акцію «Стань святим Миколаєм для дитини», у рамках якої будемо збирати іграшки, книжки та канцелярське приладдя для дітей, які проживають в інтернатах та дитячих будинках Львова, для того, щоб Святий Миколай завітав і до них. Зібрані «миколайчики» будуть передані дітям 19 грудня в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, де на них чекатимуть святкові заходи. Також варто зазначити, що кожен, хто принесе подарунки, отримає приємний бонус від клубу «Picasso», - зазначають організатори акції.

Щоб долучитись до акції, потрібно принести іграшки, книжки або канцелярське приладдя за адресою: вул. Зелена, 88, клуб «Picasso».

Детальна інформація за телефоном: 093-109-20-97 або на сайті http://www.picasso.lviv.ua/ua

Організатори акції: клуб «Picasso» за підтримки Парку культури ім. Б. Хмельницького та молодіжної платформи «За Європейський Львів».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ