Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян заохочують активно провести Годину Землі 2017

У суботу, 25 березня, світ відзначає Годину Землі. У Львові заходи щодо події пройдуть за сприяння департаменту розвитку ЛМР. За підтримку ініціатив небайдужі львів’яни отримають подарунки. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мешканцям міста презентують такі ініціативи:

Вимкни світло в будинку

У суботу з 20:30 до 21:30 вимкнути світло у домі та менше використовувати побутову техніку.

Пост у facebook про підтримку еко-цінностей

За активність учасники отримають подарунки від WWF International та ЛМР.

Зробити пост-текст / пост-фотографію / пост-відео у власному профілі, змістом якого буде підтримка цінностей, що пропагуються дбайливим ставленням до навколишнього середовища:

зафіксувати дію «до» та «після»: наприклад, сортування сміття (вдома ще не сортоване, після – сортоване в смітнику), висадження рослин, вимкнення світла на годину, поїздка велосипедом замість автомобіля тощо. Запостити відео, щоб люди розуміли, про що йдеться:

«промаркувати» участь в акції - використання спеціальних хеш-тегів (#годиназемлі  #годиназемлі2017  #wakeupearth).

Як повідомили у департаменті розвитку ЛМР, троє переможців отримають брендовану продукцію від Lviv Travel та WWF International (через генератор вибору випадкових ID). Також троє людей отримають екосумку, ще троє – чашку. Підсумки підведуть у неділю, 26 березня; забрати подарунки можна буде з 27 березня у львівській Ратуші в 414 кабінеті (управління ІТ Львівської міської ради).

«Вечеря при свічках» у центральних закладах міста

У харчових закладах, що знаходяться в межах пл. Ринок та суміжних вулицях, провести акцію «Вечеря при свічках», що передбачає вимкнення світла в зазначений період в залах прийому відвідувачів. У якості бонусу відвідувачам в цю годину видавати тематичні наліпки від WWF. У департаменті розвитку ЛМР зазначили, що ініціативу вже підтримали заклади Kumpel` Group.

За перебігом подій слідкуйте у спільноті департаменту розвитку ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ