Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів'ян запрошуть на презентацію книги Андрія Содомори «Афористичні етюди»

У середу, 5 липня, о 18:00 у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація книги «Афористичні етюди» Андрія Содомори.

«Афористичні етюди» – це наче продовження книги  «Наодинці зі словом», що вийшла друком у львівському видавництві «Літопис» ще 1999 року.

Зібрані у пропонованій книжці афористичні етюди – це зв’язна, в есеїстичному ключі, бесіда про вічне: про світ і людину в ньому, що за ненастанних, упродовж тисячоліть, змін усе-таки в чомусь найсуттєвішому залишаються незмінними, впізнаваними, «про речі, що кожній людині вкрай потрібні, близькі» (Горацій), людині античній – і сучасній… У книзі «Афористичні етюди» автор запрошує до мандрівки стежками афоризмів та до невимушеної бесіди на тему того чи іншого афоризму.

Презентація відбудеться за участю письменника та перекладача Андрія Содомори. Етюди зачитуватиме режисер-постановник, народний артист України Григорій Шумейко.

Також на презентації організатори події детально розкажуть про флешмоб «Афористичні етюди з Содоморою», який триває на сторінці видавництва «Апріорі» у Фейсбуці з 24 червня до 10 вересня. Оголошення переможців відбудеться під час Форуму видавців, яких визначить сам автор та нагородить книжковими подарунками.

Вхід на презентацію вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ