Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на благодійний новорічно-різдвяний ярмарок «Даймо надію»

У Львові 14 грудня з 12.00 до 16.00 в приміщенні Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецькоївідбудеться Другий благодійний новорічно-різдвяний ярмарок «Даймо надію», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мета ярмарку – збір коштів для важкохворих і невиліковних дітей Львова та області, якими опікується благодійний фонд «Даймо надію».

Ярмарок організований Дипломатичним Клубом Львова з ініціативи Генерального  Консула Республіки Польща у Львові Ярослава Дрозда та його дружини Беати Дрозд.

У заході братимуть участь українські та іноземні дипломати, що працюють у Львові: представництво МЗС України у Львові; управління зовнішніх відносин ЛОДА, управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР; генеральні  консульства Польщі, Росії та Чехії, почесні консульства Австрії, Бельгії, Білорусі, Бразилії, Казахстану, Латвії, Литви, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Угорщини, Франції, громадські об‘єднання. Значні зусилля докладають також члени сімей дипломатів. Активну підтримку заходу вже другий рік надає правління ПАТ «КРЕДОБАНК». У 2012 році на ярмарку для потреб важкохворих дітей вдалось зібрати 126 554 грн.

В межах заходу відбудеться лотерея, аукціон та виставка-продаж продукції іноземних країн-учасниць, новорічно-різдвяних подарунків і товарів, домашніх солодощів і т.д. Під час ярмарку відбуватимуть майстер-класи та виступи музичних колективів і солістів. Лотерейні квитки вартістю 10 грн. і 50 грн. можна придбати під час ярмарку 14 грудня 2013 року або у відділі закордонної співпраці ЛМР (каб. 213) з 26 до 29 листопада включно. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ