Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на концерт єврейської пісні

Дві мови, музичні інструменти та єврейська пісня у виконанні 50 молодих людей. У середу, 27 липня, усіх охочих запрошують до Консульства Ізраїлю на концерт єврейської пісні. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Свято музики відбудеться о 18:00 год за адресою: м. Львів, вул. Газова, 36/3.

«Єврейські пісні стали невід’ємною частиною європейської культури, – розповідає отець Григорій Драус, співорганізатор концерту, настоятель Римо-католицької парафії св. Йоана Павла ІІ. – Для цих молодих людей, які їх виконуватимуть, це не просто пісні, а й молитва. Такі пісні, як «Даєну» («Це для нас було би досить»), «Шема Ізраїль», «Що такого є незвичайного в цю ніч», «Евену шалом алейхем» («Хай мир завжди буде з Вами»), «Яка є гарна любов між братами» походять із біблійних текстів та добре відомі у єврейській традиції».

Традиційні мелодії у сучасному аранжуванні лунатимуть як єврейською, так і італійською мовами, адже їх виконавці – молодь з міста Івреа на півночі Італії. Крім того, усі учасники концерту зможуть долучитися до виконання пісень.

Організовує концерт Всеукраїнський єврейський благодійний фонд «Хесед Ар’є» за підтримки Почесного консульства Держави Ізраїль та Римо-католицької Парафії св. Йоана Павла ІІ у Львові.

Усіх охочих насолодитися музикою запрошують у середу, 27 липня, о 18:00 год до Консульства Ізраїлю у Львові за адресою: вул. Газова, 36/3 (вхід з вул. Джерельної, 38). Вхід вільний. Більше інформації за телефоном: (097) 517-06-42.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ