Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'янам відтермінували повернення гарячої води до 11 червня

Як повідомили в МКП «Львівтеплоенерго», через велику кількість поривів на теплових мережах та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня.

Завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна». Виявлено близько 90 поривів. Зважаючи на велику кількість поривів та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня у всіх районах, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У результаті гідравліки було виявлено 82 пориви лише на тепломережах від ТЕЦ-1. Зараз відбувається роботи з їх ліквідації.

Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити - це мережа на Сихові, в районі Верхнього Шувару, пр. Червоної Калини,36. Вкінці лютого там вже виникав порив, через що було призупинено подачу опалення і гарячої води на весь Сихів. Складність робіт тут полягає в тому, що дана теплова мережа пролягає через базар. Тому, перш ніж приступити до ремонтних робіт, потрібно забрати торгівельні будки. Заміна даної магістральної мережі є надзвичайно важливою, адже по ній іде теплопостачання на весь Сихівський район.

Також пориви виникли на теплових мережах по вул. Наукова,5-7, на території військової частини по вул. Стрийська,28, на вул. Тернопільській (ТК-1004-1005), вул. Володимира Великого,3-5, 51, вул. Щурата,7-11, Хвильового,56а (в бойлерній) та ін..

Під час гідравліки також виник порив на магістральні мережі діаметром 1000мм на виході з ТЦ «Північна», від якої іде теплопостачання на весь Шевченківський район.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності пов’язані з проведенням ремонтних робіт. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ