Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янка представить Україну на конкурсі “Міс Європа-2017”

1/2
У Львові фінішував регіональний відбір до Всеукраїнського телепроекту краси нового формату Miss TV Ukraine. Головну корону від Львова і шанс позмагатися за титул найкрасивішої дівчини України, отримала 20-річна студентка НУ “Львівська політехніка” (факультет біотехнологій) Вікторія Стрілко. Перша віце-міс регіонального відбору — Марта Жуковська, друга віце-міс — Діана Любовська.

Цього року в якості спеціального призу від продюсерів телепроекту для львів’янки став титул Miss Europe-Ukraine, який дає право представити   Україну на престижному конкурсі “Міс Європа -2017”.  Нагадаємо минулого року таким призом був титул Miss International Ukraine. Його отримала львів’янка Ніна Горинюк. Вона гідно представила Україну на Miss International-2015 у Токіо (Японія). Зокрема, доволі вагомим був її власний флеш-моб з російською учасницею Miss International-2015. Дівчатата заручися підтримкою учасниць з різних європейських країн. Разом закликали припинити війну між Росією та Україною.

Три красуні - Вікторія Стрілко, Марта Жуковська та Діана Любовська отримають у подарунок небуденну змогу пройтися червоною доріжкою у Каннах (Франція) та взяти участь у проектах червоної доріжки. Це стало можливим завдяки партнерам конкурсу  — Miss Cannes Festival та бренду аксесуарів De Taira. Подарунки для трьох переможниць регіонального відбору — намисто з перлів бренду De Taira, вечірній одяг від дизайнера Стелли Шаховської, подарунковий сертифікат від Beauty Bar, майстер-клас від співачки Ляни Новак. Переможниця регіонального відбору отримала у подарунок річний контракт з  De Taira. Фотосесії у стильній біжутерії відбудуться у Франції. Серед призів — участь у рекламній кампанії Mega Fashion у Мілані. 

Miss TV Ukraine - Всеукраїнський телепроект нового формату, який відкриє переможниці двері у європейські та світові “бюті”-арени. Це насамперед соціальний телепроект нової генерації. Учасниці будуть реалізовувати власні соціальні проекти,  познайомляться з політиками, дизайнерами, зірками шоу-бізнесу. В рамках проекту передбачені майстер-класи, благодійні вечірки та заходи, пов’язані  з вирішенням болючих проблем жінок в Україні. Переможниця проекту у 2017 році відвідає Францію.

Вікторія Стрілко не приховує щастя від шансу позмагатися за корону Miss TV Ukraine. Дівчина уже кілька років працює в модельному агентстві, захоплюється подорожами, активним відпочинком (катанням на лижах, велосипедах). Вікторія  десять років займалася народними танцями. Ніколи не брала участі в кастингах конкурсів краси. Цьогоріч спробувала і вийшло. “На Miss TV Ukraine їду тільки з позитивним настрою і націленістю на перемогу, - розповіла Вікторія Стрілко. - Моє ім’я символізує перемогу. Як корінна львів’янка хочу показати усім витончені львівські манери, гостинність, патріотизм. Планую реалізовувати на конкурсі благодійні проекти”.

Довідка.

Конкурс Miss TV Lviv зарекомендував себе у 2015 році. Усі учасниці реалізовували власні соціальні проекти, збирали кошти на допомогу АТОшникам. Фінансову допомогу передали у військовий госпіталь Львова.

Експерти конкурсів краси кажуть, що Miss TV Lviv унікальний насамперед тим, що дівчата могли проявити людські якості, характер та бажання змінити світ на краще. Їхні дії під час ефірів координували продюсерські групи з багаторічним досвідом роботи в Україні та за кордоном. Одним з експертів фінального конкурсу Miss TV Lviv  став Серій Матяш — засновник конкурсу “Міс Україна”. У своєму інтерв’ю для львівських ЗМІ зауважив, що стандартні конкурси краси, де дівчата дефілюють по сцені чи подіумі — вчорашній день. У тренді — конкурси краси у телевізійному форматі зі соціальною складовою. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ