Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янка у власному помешканні вирощувала та переробляла коноплю

У Львові працівники міліції викрили зловмисницю, котра у своєму помешканні вирощувала коноплю, яку у подальшому переробляла на марихуану та збувала наркозалежним, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Личаківського РВ міста Львова, в ході моніторингу однієї із соціальних мереж отримали інформацію про те, що одна з мешканок Львова вирощує у себе в помешканні коноплю.

Правоохоронці встановили, що 33-річна львів’янка за допомогою саморобного обладнання вирощувала коноплю, яку в подальшому переробляла на марихуану та збувала.

«Під час проведення санкціонованого обшуку на кухні у будинку зловмисниці виявлено та вилучено саморобну міні-теплицю, яка є в робочому стані, вісім вазонів розсади коноплі та інші предмети, які призначалися для виготовлення марихуани», - повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко.

Вилучене зілля та обладнання направлено до НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ