Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Львів'янку, що продала зіпсовану копчену рибу, затримають

Правоохоронці клопотатимуть про обрання найсуворішої міри запобіжного заходу для 48-річної львів’янки, підозрюваної у виготовленні риби гарячого копчення, якою отруїлися більше 60 людей. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Наразі триває досудове розслідування, зокрема проводяться лабораторні дослідження залишків риби, яку вживали постраждалі, сировини, вилученої під час санкціонованих обшуків у місці копчення, а також коптильного обладнання. Правоохоронці опитують потерпілих та проводять інші слідчі заходи.

Нагадаємо, 48-річна львів’янка коптила рибу у власному гаражі в антисанітарних умовах та реалізовувала її на одному з львівських ринків. Внаслідок вживання неякісної продукції за медичною допомогою звернулися 63 особи, з яких 60 госпіталізовано, серед них семеро дітей.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Їй загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере для підозрюваної міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ