Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янки тріумфували на Студентському кубку Львова з баскетболу

У фіналі першого Студентського відкритого кубку Львова з баскетболу серед жіночих команд збірна Національного університету “Львівська політехніка” перемогла гостей з університету Катовіц (Республіка Польща) з рахунком 46:29. Про це повідомили в управлінні з питань фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Бронзові медалі поїхали до м. Чернівці разом із командою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, яка у матчі за 3-4 місце з рахунком 42:37 перемогла візаві із м. Нововолинськ. П’ятими у турнірі фінішували вихованці Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Змагання тривали протягом останніх трьох днів листопада у спортивному комплексі Національного університету “Львівська політехніка”, а за кубок змагалися п’ять студентських жіночих баскетбольних команд України та Польщі.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями, а для привітання чемпіонів та учасників перед присутніми виступили колективи народного та бального танців Національного університету „Львівська політехніка”. Учасників також привітали голова Львівського обласного спортивного товариства студентів “Гарт” Богдан Юхницький, завідувач кафедри фізичного виховання спорту Національного університету “Львівська політехніка” Віктор Корягін, виконавчий секретар Львівського обласного спортивного товариства студентів “Гарт” Наталя Слимак.

“Одним із надважливих чинників розвитку молодої людини є заняття спортом. Проводячи студентські змагання, ми в перспективі отримуємо не лише фізично загартованого фахівця, але й нових олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу, чемпіонів Європи. Тому приємно, що Львівська міська рада не залишається осторонь, а активно долучається до підтримки таких турнірів, інвестуючи у майбутнє”, – зазначив Анатолій Ігнатович, співорганізатор змагань, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Організували захід Львівське обласне спортивне товариство студентів “Гарт”, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ