Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни не мають до працівників ДАІ ні питань, ні зауваг

Мешканці Львова не мають претензій, пропозицій чи запитань до працівників ДАІ. Принаймні на сьогоднішню зустріч з представником Департаменту ДАІ МВС України майором Ярославом Забишним не з’явився і навіть не зателефонував ніхто, окрім журналістів.
Начальник відділення нагляду за перевезенням небезпечних вантажів та станом доріг управління ДАІ у Львівській області Іван Слюзар причин такої пасивності львів’ян пояснити не зміг. „До нас часто звертаються і письмово, і за телефоном, і навіть через інші органи влади”, — зазначив Іван Слюзар. Щоправда, сказати, скільки саме мешканців області звернулось до нього за останні півроку, він не зміг, зазначивши, що така статистика не ведеться. Натомість розказав, які проблеми переважно турбують учасників дорожнього руху.
Як виявилось, чи не найбільше львів’яни звертаються щодо заторів на дорогах, перепон у паркуванні, а також через суперечки, які виникли внаслідок ДТП. Подекуди мешканці мікрорайонів Львова просять встановити світлофорні об’єкти, пішохідні переходи чи знаки для зменшення швидкості. Проте, як виявилось, задовольнити ці прохання не так уже й легко: „Лише проектна документація на пішохідний перехід коштує 15 000 гривень, якщо це світлофорний об’єкт, то його встановлення обходиться в суму 50 000 грн”, — сказав Іван Слюзар. Попри це сказати, скільки було встановлено додаткових пішохідних переходів та світлофорних об’єктів протягом 2006 року, він також не зміг, повідомив лише, що невдовзі світлофорний об’єкт планується встановити на трасі Львів-Шегині у селі Зимна Вода.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ