Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни отримають фінансову підтримку своїх ідей

3-7 липня у місті Львів вперше відбудеться конкурс соціальних проектів “Активні громадяни”, загальним бюджетом фінансування 300 000 гривень. Організатором даного заходу є Інститут суспільних ініціатив, за підтримки Британської ради та Управління культури Львівської міської ради.

Подібні конкурси вже успішно відбулись у багатьох містах України у партнерстві з місцевими радами, таких як - Вінниця, Суми, Миколаїв, Київ, Чернігів та ін. Загалом в Україні вже було проведено 14 пітчингів, загальна сума фінансування яких складає 3 160 000 гривень. Завдяки даному проекту більше 130 соціальних проектів будуть реалізовані по всій країні до кінця цього року.

Проект розрахований на небайдужих львів’ян, які мають власні ідеї для розвитку свого міста. Протягом червня всі бажаючі подавали власні ідеї через веб-сайт pitching.in.ua/lviv/. Учасники, чиї ідеї виявилися найцікавішими, були відібрані для подальшої участі у конкурсі та презентуватимуть свої проекти перед експертами конкурсу.

4-6 липня національні фасилітатори Британської Ради допоможуть доопрацювати ідеї проектів, нададуть рекомендації та покращать навички проектного менеджменту учасників, з метою, щоб майбутні профінансовані проекти були ще більше ефективними та актуальними для міста. 7 липня  учасники презентують свої оновлені проекти перед грантодавцями. Найкращі з них отримають фінансування на подальшу реалізацію (15 тис.грн. в середньому).

Як заявив один з організаторів, Тарас Репицький - “Наш конкурс спрямований на розвиток навичок небайдужих львів’ян, а також підтримку їх ідей з метою якісного розвитку нашого міста. Ми отримали дуже цікаві ідеї, і сподіваємось що за результатами їх доопрацювання та реалізації - Львів отримає цікавий продукт у дуже різноманітних сферах та просторах”.

Пітчинг проектів реалізовується за підтримки Управління культури Львівської міської ради, Британської Ради в Україні (проект "Активні громадяни") та ГО ”Інститут суспільних ініціатив”, ГО “Сихів Медів” та ГО “Час Справедливості”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ