Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни протестують проти трансформаторної підстанції біля їхніх будинків

«Вчора (24 квітня) мала відбутися зустріч мешканців із міським головою Львова Андрієм Садовим. Але він чомусь не приїхав. Проте обіцяв приїхати сьогодні. Мешканці дуже чекають його на відверту розмову», - про це Форпосту розповів один із мешканців вул. ак. Рудницького-вул. Гайворонського Роман Бориско. За його словами, мешканці готові вдаватися до всіх видів акцій протесту, якщо їх не почують. Тому що ми вважають, що рішення незаконне і може шкодити здоров’ю і дорослих, і дітей.

«На днях комунальники приїхали під виглядом боротьби зі шкідниками і зрізали дві старезні липи. Сказали, що там є омела. Вона там справді була, але вже дуже багато років. Тільки коли ми почули про плани зводити підстанцію, тоді зрозуміли, чому раптом саме зараз боротьба з омелою стала настільки актуальною. Але то не страшно. Ми вже плануємо висадити на місці зрізаних дерев нові», - розповів Роман Бориско.

Нагадаємо, у Львові мешканці житлових будинків вул. ак. Рудницького-вул. Гайворонського б’ють на сполох. Львівська міська рада дала дозвіл на розміщення біля їхніх будинків трансформаторної підстанції. Львів’яни зазначають, що жодні комісії за участі мешканців як землекористувачів не створювались, жодних громадських обговорень не організовувалось та як члени громади м.Львова мешканці зазначених вище будинків не приймали участі у перерозподілі земельних ділянок, які використовуються як землі житлового фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ