Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни сядуть на велосипеди – аби Львів був чистим

4 жовтня 2009 року в м. Львові відбудеться великий міський велопробіг «За чистий Львів з європейськими дорогами», –повідомили організатори.

 

Велопробіг розпочнеться у неділю, 4 жовтня о 12.00 у Стрийському парку. Мета пробігу – привернути увагу міської влади та громадян до вирішення проблем довкілля в місті, збереження парків і скверів, зелених насаджень на вулицях, вчасного ремонту доріг, створення у місті велосипедних стоянок та велосипедних доріжок.

 

Цей велопробіг – не на швидкість, а на масовість. Їдуть усі: учні, студенти, сімейні велосипедні команди, велосипедисти – любителі, спортсмени–велосипедисти, ветерани велосипедного спорту, – кажуть організатори.

 

На фініші біля пам’ятника Шевченка, пр.Свободи, учасників чекатимуть призова лотерея, показові виступи велотріалістів, Виставка велосипедів, вело спорядження, реклама спонсорів та партнерів велопробігу.

 

Реєстрація учасників проводитиметься з 11.00 до 11.50 у Стрийському парку, біля кінотеатру “Львів”. Урочистий старт – о 12.00.

 

Захід організований Львівською обласною федерацією велосипедного спорту, ЛМГО «Європейський Львів», ЛОГО «РАЗОМ», Управлінням транспорту та зв'язку, Департаментом гуманітарної політики ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ