Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни цієї суботи зіграють у Рівному

У суботу галичани відстоюватимуть своє право на першість у Рівному проти баскетбольної команди „Пульсар-93”. До слова, це вже восьма виїзна гра баскетболістів „Львівської політехніки”. Окрім самих гравців, до Рівного вирушило також чимало вболівальників, які підтримуватимуть команду у цьому нелегкому протистоянні. Про це «Гал-іnfо» повідомив президент баскетбольного клубу „Львівська політехніка” Ігор Савицький. „З нами також їдуть представники львівських медіа, а також усі ті, хто хоче, щоб наші баскетболісти перемогли”, – зазначив він.  

Головний тренер „Львівської політехніки” Андрій Шаптала, розповідаючи про шанси команди на перемогу, наголосив: „Наразі ми маємо в складі лише двох „великих”, – Костянтина Галенкіна та Івана Гілевича. І якщо Ярослав Лемик найближчим часом повинен відновитися, то Ніколу Булаїча швидше за все ми втратили надовго. Звичайно, наразі ми лише фрагментами показуємо ту гру, яку хотілось би бачити у виконанні команди постійно, однак, я думаю, вже незабаром ми змінимо цю ситуацію”.                                                             
Разом з тим керівництво команди наголошує на тому, що якість гри залежить і від якості тренувань. „Найперше – потрібно повністю забезпечити навчально-тренувальний процес. Зараз команда не має власного автобуса, у нас одна з найстаріших баскетбольних конструкцій. Потребує також налагодження робота в частині фізіотерапії, медичної підтримки та правильного харчування гравців, створення належного одягу команди, підсилення тренерського складу. Кожен із цих факторів, звичайно, впливає на результат команди. Але віднедавна у нас з’явились нові потужні спонсори, НПК „Галичина”,  які вже зараз дуже суттєво допомагають команді підняти свій рівень. Ми зробимо все можливе, щоб команда зігралася”, – наголосив Ігор Савицький.
До речі, 25 листопада на власному майданчику «Львівська політехніка» зіграє з баскетболістами з Одеси.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ