Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни здобули дві золоті, три срібні та п’ять бронзових нагород у фіналі Кубка України зі стендової стрільби

Дві золоті, три срібні та п’ять бронзових нагород – такий доробок львівських стрілків на стенді у фіналі Кубка України, що завершився в Донецьку.
Фінальні змагання за Кубок України завершували сезон для вітчизняних майстрів стендової стрільби. Учасники вирішального етапу боротьби за почесний трофей (12 чоловіків та по 6 жінок і юніорів) визначалися за підсумками чотирьох попередніх турнірів, останній з яких, „Кубок Прикарпаття” місяць тому приймав Львів. Путівку на фінал до Донецька вибороли 10 львівських снайперів і дев’ятеро (!) з них повернулися додому з нагородами. Без медалі залишився лише Євген Труш, та й той у змаганнях юніорів на траншейному стенді зупинився за крок до подіуму. А перемогу в цьому виді здобув інший львів’янин Андріан Корчинський, який виявився влучнішим за кримчанина Андрія Краснова та Антона Короля з Донецька.
Успішно виступили наші земляки в турнірі юніорів і на круглому стенді. Щоправда на найвищу сходинку подіуму тут зійшов харків’янин Антон Юдін, але „срібло” та „бронзу” вибороли львів’яни, відповідно Ростислав Грибовський і Олег Кінаш. Зазначимо, що результати показані Юдіним та Грибовським дозволяли хлопцям вийти й у фінал змагань серед дорослих, де при такій стрільбі вони б посіли 4 і 6 місця відповідно. І це не може не тішити.
В змаганнях чоловіків львівські снайпери перш за все розраховували на медалі на траншейному стенді. Досвідчений Сергій Охотський вважався чи не головним претендентом на перемогу, але цього разу поступився 20-річному юніору з Донецька Юрію Нікандрову, і в підсумку змушений був задовольнитися „сріблом”. „Бронзу” в цьому виді виборов ще один наш земляк Олексій Новіков, а його тезка Помпа завоював медаль з такого ж металу на круглому стенді, де його обійшли Олег Брун із Сум та одесит Валерій Глава.
Повний комплект нагород зібрали наші жінки. Любов Осипенко, випередивши Наталку Котлярову з Сєвєродонецька та харків’янку Вікторію Червякову, стала найвлучнішою на круглому стенді, а Вікторія Михайликова та Мар’яна Гусак піднялися на другу і третю сходинки подіуму відповідно в змаганнях на траншейному стенді. „Золото” тут виборола представниця Криму Марія Капітаненко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ