Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янина, що зник дорогою до Києва, шукають у лісах та полях недалеко від столиці

Львів’янина Тараса Познякова 1991 року народження, що зник дорогою до Києва, шукають у лісах та полях біля села Бобриця, де востаннє хлопець виходив на зв’язок.

Фото - соцмережі

За інформацією Гал-інфо, учора ввечері зі Львова виїхало кілька автомобілів з друзями хлопця на його пошуки. Окрім друзів хлопця, у пошуках бере участь і батько Тараса. Відомо уже, що прочесали 15 км лісу і хлопця не знайшли.

Нагадаємо, що Тарас Позняков на власному автомобілі Ауді А6 їхав до Києва у власних справах, але скористався послугою blablacar і взяв двох попутників. За початковою інформацією, ними виявилися Олег Мазарчук (07.12.1969) та Володимир Демян (24.02.1983). Такі люди насправді існують, але, як показали їхні свідчення, учора вони нікуди не їздили. Один з них є мешканцем Києва, а інший – Чернівців.

Ймовірно, зловмисники скористалися чужими прізвищами і новими стартовими пакетами мобільних операторів, які, за неофіційною інформацією, придбали за день до поїздки. Саме з нових телефонних номерів і домовлялися про спільну поїздку попутники з Тарасом.  

Також стало відомо, що автомобіль з’їхав з траси у селі Бобриця, що у Києво-Святошинському районі. На одній із заправок в інтернеті опублікували фото, на якому видно Тараса та одного з пасажирів автомобіля. Небайдужі люди просять максимальний репост.

На Київщині камери зафіксували автомобіль Тараса Познякова. Фото з соцмережі

Поліція Львова та Києва активно шукає Тараса та його автомобіль.

За непідтвердженою інформацією Гал-інфо, батько Тараса Познякова Олександр раніше працював на митниці.  Ймовірно, працює там досі. Сім`я є досить заможною, то ж не виключено, що маємо справу з викраденням.  

Водночас, як розповіла Zaxid.net речник ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, 4 квітня до Франківського відділу поліція звернулася мати 25-річного львів’янина із заявою про те, що її син поїхав до Києва і не виходить на зв’язок.

За словами Світлани Добровольської, наразі Тараса Познякова правоохоронці офіційно оголосили в розшук. Співробітники львівської та київської поліції спільно встановлюють місце перебування хлопця та трьох його попутників. Крім того, поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу «Умисне вбивство». Однак Добровольська зазначила, що у випадку зникнення людини зазвичай відкривають справу за такою статтею. Наразі, за її словами, Тараса Познякова правоохоронці не знайшли.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ