Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янина засудили за контрабанду засобів стеження

Мостиський районний суд Львівської області за кримінальним провадженням, розпочатим та розслідуваним СБУ, засудив громадянина України, який контрабандним шляхом ввозив в Україну спеціальні технічні засоби отримання інформації, призначені для ведення прихованої фото- та відео зйомки, повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

У січні ц.р. співробітники СБУ затримали 40-річного мешканця Львівщини, який намагався контрабандно перемістити із сусідньої держави 16 спецзасобів, закамуфльованих під автомобільні брелоки, цифрові годинники та кулькові ручки. Зловмисник приховав СТЗ у конструктивних порожнинах власного автомобіля.

Експертиза підтвердила, що вилучені прилади є спеціальними технічними засобів негласного отримання інформації.

За рішенням суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.201 (контрабанда, тобто переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ