Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ляшко з чорнобильцями заблокував Кабмін

Під Кабінетом міністрів проходить черговий мітинг чорнобильців, який зазвичай очолює народний депутат Олег Ляшко. Сьогодні під час акції протесту до Кабінету міністрів не пропустили не тільки простих людей, але й самого народного обранця. Про це повідомила прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Міліція міцним кільцем оточила стіни уряду в наслідок чого почалися сутички між протестувальниками та правоохоронцями, та обійшлося без постраждалих. Лідер Всенародного руху чорнобильців заявив, що працівники «Беркуту» прямим чином порушують Конституцію України, оскільки не дають людям вільно пересуватися та перебувати там, де вони бажають і запевнив, що не відступиться до останнього: «Я буду стояти на цьому місці та підтримувати чорнобильців, допоки наші вимоги не будуть виконані. І ніякі ігнорування, погрози, кримінальні справи, силові утиски нас не зупинять».

Вимоги чорнобильці залишаються незмінні:  повернути людям вкрадені соціальні виплати, припинити махінації з пільгами, які їм гарантують закони та відкриту зустріч з Миколою Азаровим. Власне, ще жодна вимога впродовж 3 тижнів мітингування не була виконана. Прем’єр-міністр вперто ігнорує заклики громадян, не підпускає людей до себе і не наважується вийти до них.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ