Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Личаківський район без води: Маруняк назвала адреси, де будуть водовозки

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства Львівської міської ради протягом години на вулицях Личаківського району будуть водовозки, які зможуть забезпечити населення питною та технічною водою. Про це повідомила прес-служба ЛМР

«Дві водовозки вже поїхали на вул. Некрасова до медуніверситетут, на вул. Пекарську до інфекційної лікарні та на вул. Чернігівську до котельні. Ще три водовозки зараз наповнюються водою і також виїдуть на маршрути. Орієнтовно за годину ці водовозки будуть на визначених місцях і мешканці зможуть набрати воду. Тобто, загалом у місті працюватиме 8 водовозок.

Водовозки для мешканців будуть за такими адресами: вул. Медової Печери – Пасічна, вул. Дж. Вашингтона – Шафарика, вул. Довбуша – Кривоноса, вул. Мучна – Крип’якевича, вул. Чехова – Грицая, вул. Личаківська – Голинського», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, надзвичайно складна аварійна ситуація трапилася вчора, 9 грудня, у селі Чижиків, де працівники «Львівводоканал» виявили витік води на магістральному водогоні «Плугів – Львів». Пошкодження утворилося на шві сталевого трубопроводу діаметром 1200 мм на глибині понад 3 метри. Для усунення пориву довелося повністю зупинити роботу водозабору «Плугів». Аварійно-відновлювальні роботи тривали усю ніч. На ліквідації аварійної ситуації працює сім одиниць техніки та декілька бригад з різних підрозділів. На допомогу «Львівводоканал»  були залучені підрозділи ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ