Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Люди не мають платити за встановлення та заміну лічильників

Лічильники на всі види комунальних послуг мають встановлюватись за рахунок постачальників цих послуг. Про це заявив народний депутат від партії «Наш край» Сергій Шахов. Відповідні поправки до законопроекту про комерційний облік комунальних послуг (№4901) на друге читання направлені до профільного Комітету парламенту. Про це повідомила прес-служба партії.

«Верховна Рада має внести до закону про комерційний облік комунальних послуг пряму норму про встановлення всіх приладів обліку виключно за кошти надавача послуг», – наголосив Сергій Шахов.

Він зазначив, що вже підготував та направив до профільного Комітету Верховної Ради відповідні поправки до другого читання законопроекту «Про комерційний облік комунальних послуг». «Якщо поправки будуть підтримані депутатами, то це змусить комунальних монополістів за свій кошт встановлювати, обслуговувати та проводити заміну лічильників – як індивідуальних, так і загальнобудинкових», – зауважив депутат.

В іншому разі, впевнений він, люди залишаться заручниками «договорняку» влади та комунальних монополістів. «У партії «Наш край» переконані, що облік води, газу, тепла та інших видів комунальних послуг є обов’язком постачальника», – підсумував Сергій Шахов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ