Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Людям болить мерзенне до них ставлення топ-осіб держави

"Сьогодні ( 10 грудня) ми отримали рекордну, з часів Майдану, чисельність мітингарів. За кількістю цілком співставно з недільним віче під час Революції Гідності", - написав про сьогоднішній противладний мітинг у Києві народний депутат Ігор Луценко у ФБ.

Ігор Луценко: "Затримання політика, у котрого рейтинг 2% і відсутнє права обиратися у парламент, є доказом інфернальної глупоти тих, хто приймав це рішення. Якщо хтось мені скаже, що є інший привід для кратного зростання кількості протестуючих на вулиці, ніж епопея з Саакашвілі – я посміюся. 

Звісно, грузинський фактор грає роль лише спуску.

Людям набридла не бідність і не проблеми ЖКГ, вийшли вони не ради конкретного прізвища. Людям болить мерзенне до них ставлення топ-осіб держави: крадійство з бюджету, численні схеми збагачення за державний рахунок, розвал правоохоронної системи – так от все це під час війни, під час економічного лиха. Відсутність справедливості у державі, підла брехня представників влади виводить на вулиці значно більше мас, аніж висота тарифів чи мізерність пенсій. Люди чітко розуміють, що є причиною, а що – наслідком.

Основним наслідком сьогоднішнього дня буде чітке усвідомлення кожним, хто вийшов на вулицю (і не тільки) – нас вийшло багато, але до нас не дослухалися. Сьогоднішня була посіяна глухота влади – і зійде це насіння великим гнівом тих, кого не почули".

Фото - Андрій Скоп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ