Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Люфтганзі» не сподобався Львівський аеропорт. Надія на «Євро»

Віце-президент авіакомпанії „Люфтганза” з продаж і сервісу в Європі Карстен Бенц сподівається, що до „Євро-2012” Львівський аеропорт буде модернізовано. Про це він заявив сьогодні, 30 квітня, у Львові під час прес-конференції, відповідаючи на запитання, чи бачив він Львівський аеропорт.
К. Бенц ухилився від прямої відповіді щодо технічного стану Львівського аеропорту. „Я бачив ті зусилля, що докладають працівники аеропорту, щоб його змінити і покращити обслуговування. Учора я говорив з гендиректором підприємства, який поділився грандіозними планами щодо реконструкції аеропорту у межах підготовки до „Євро 2012”, – зазначив К. Бенц. Він впевнений, що всі задуми українській стороні вдасться реалізувати.

Довідка.
У березні цього року німецькі авіалінії Люфтганза відкрили нове авіасполучення Львів-Мюнхен.

Аеропорт Мюнхена є центром управління авіаліній Люфтганза в Південній Німеччині і 7-й – за розміром аеропорт Європи.

Термінал №2 аеропорту є унікальним спільним проектом Мюнхенського аеропорту і Люфтганзи, що використовується виключно Люфтганзою, Стар Елаєнс і компанією партнерів LH (LH code-share partners). В жодному іншому головному аеропорту Європи пасажири не можуть так швидко міняти один літак на наступний, як на терміналі №2.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ