Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Максим Павленко – головний тренер івано-франківського «Урагана»

Головний тренер "Урагану" Іван Скіцко подав у відставку. Основною причиною такого вольового рішення послугувало припинення боротьби івано-франківської команди за Кубок України, де "Ураган" минулої суботи зазнав виїзної поразки (1:7) від львівської "Енергії" на стадії 1/8 фіналу.

У понеділок, 13 лютого, відбулася зустріч керівництва клубу з Іваном Скіцком, на якій було прийнято тренерську відставку і досягнуто згоди про припинення співпраці. Зважаючи на вагомий внесок у розвитку та становленні НФК "Ураган", Івану Васильовичу було запропоновано залишитись у структурі клубу, щоб своїми знаннями, навичками та досвідом сприяти вихованню майбутнього покоління талановитих "ураганівців".

З 14 лютого новим головним тренером "Урагану" призначено Максима Павленка, який має за плечима досвід граючого наставника. Саме в цій якості 41-річний футзаліст попередні два сезони очолював львівську "Енергію", яку привів до чемпіонства і був визнаний кращим тренером Екстра-ліги 2015/16 років.

Перед Максимом Павленком, який готуватиме команду до наступного виїзного матчу з "Юні-Ламаном", поставлене завдання сформувати новий тренерський склад і продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату України. Співпраця з новим наставником розрахована до завершення цього сезону.

НФК «Ураган»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ