Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максимов та Шкарада не вірять, що заступник Максимова покриває злочинців

Начальник УМВС області Віталій Максимов категорично заявив „Гал-info”, що такого, щоби його заступник „кришував” злочинців, в обласній міліції просто не може бути. Як зазначив Максимов, якщо люди, які про це говорять, «мають якісь факти, то нехай звертаються особисто до мене, або, якщо вважають, що мене там не треба, то хай звертаються у прокуратуру. Я, чесно кажучи, навіть не здогадуюся, про кого ви говорите”. Наразі ж до начальника УМВС області, як він запевнив, з таких питань ніхто не звертався.

Не знає про такі факти поводження із правоохоронцями і представник міністра внутрішніх справ у Львівській області Богдан Шкарада.
„До нас із такими скаргами не зверталися. Я, наприклад, вперше чую, що така ситуація має місце. Однак, якщо це справді так, то хай ці люди звернуться до мене, я гарантую їм конфіденційність і готовий захистити цих правоохоронців”, — наголосив „Гал-info” Богдан Шкарада. 
Що ж до розслідування підпалу машини Віктора Футя, то, як зазначив Віталій Максимов, воно триває, а щодо кримінальної справи, яку порушили проти автокрадів, то як переконаний головний правоохоронець області, вже найближчим часом вона потрапить до суду. 
Щоправда, про свого „підопічного” — начальника відділення по боротьбі з автокрадіями — пан Максимов висловився не дуже „гаряче”.
„Нехай краще займається своїми справами, а то не хоче працювати, а хоче лише „кришувати” злочинців”, — заявив Віталій Максимов.
Зрозуміло, що і в міліції бувають свої „розборки”… Поряд з тим, головний правоохоронець області вже одного разу звинувачував своїх підлеглих у „кришуванні” бандитів. Усі пам’ятають гучний скандал у львівській міліції в квітні 2006 року, коли тодішніх заступника начальника управління карного розшуку області Андрія Кулинича та заступника начальника міського управління міліції Василя Вовка звинуватили у „кришуванні” відстійника викрадених автомобілів у Дублянах. Поряд з тим, і до сьогодні проти цих міліціонерів не порушили кримінальної справи і злочину в їхніх діях не знайшли. Звільнені ж Кулинич та Вовк подали у суд і зараз вимагають поновлення на своїх посадах. Як повідомило „Гал-info” поінформоване джерело у правоохоронних органах, за судовим позовом Андрія Кулинича незабаром вже буде винесено вирок і, схоже на те, що суд зобов’яже керівництво обласної міліції поновити його на посаді.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ