Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Мама» Капітошки та Петрика П’яточкіна хоче знімати серіал про свого героя

У середу, 14 листопада 2012 року, о 19.00 у Львівській обласній науковій універсальній бібліотеці (просп. Шевченка, 13) відбувся авторський майстер-клас по мультиплікації Наталії Гезєєвої – авторки сценаріїв мультиків, що ввійшли в «Золоту Колекцію Радянських Мультфільмів 1943-1991 рр, повідомили організатори.

Авторка відомих персонажів «Капітошка» та «Петрик П’яточкін» на майстер-класі оголосила про плани в найближчому майбутньому спільно із українськими студіями зняти серіал «Про пригоди Капітошки». Майстер-клас відбувався в рамках Міжнародної «Школи реклами» імені Генрі Форда.

«Досвід авторки, зв'язок із історією української мультиплікації та новітні німецькі і світові напрацювання, рецепти Pixar та Діснеївських авторів, що випускали найвідоміші мультиплікаційні блокбастери, такі як "Фабрика іграшок", "Тачки" та ін., все це - дозволить «перезапустити» українську анімацію, але на це потрібен час та творчі «розуми», - зазначила Марта Пивоваренко, директор з розвитку бізнесу і стратегії маркетингу відео виробничої компанії «Каталонія», яка запланувала підібрати двох сценаристів із числа учасників Школи. Отож, слухачі Міжнародної «Школу реклами» навчались сценарної майстерності із великою завзятістю.

Довідка:

Вже впродовж місяця відбувається Міжнародна «Школа реклами», де із різних куточків Галичини проходять навчання на майстер-класах та тренінгах активні молоді рекламісти, журналісти, сценаристи та блогери. Слухачі «Школи реклами» до кінця цього тижня ще матимуть навчання: захопливі тренінги білоруського та американського тренерів. 20 листопада 2012 р. відбудеться ассессмент-центр (відбір із слухачів майбутніх працівників у компанії партнерів) на якому будуть присутні представники працедавців. Із 23 листопада по 3 грудня 2012 р. триватиме працевлаштування слухачів Школи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ