Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

MAN агітують розмістити виробництво на Львівщині

У середу, 22 березня, делегація Львівської облдержадміністрації із робочим візитом відвідала складальний завод групи компаній MAN у місті Неполоміце поблизу Кракова (Польща). Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Завод із виробництва вантажних автомобілів компанії MAN – проект, загальна вартість реалізації якого у 2007 році склала понад 115 мільйонів євро. На підприємстві працює понад 500 осіб, які укомплектовують більше 15 000 вантажівок на рік.

Керівництво компанії наголосило, що найважливішим на момент будівництва підприємства було те, наскільки місцева влада дотримувалась декларацій та допомогла в питаннях реалізації проекту, вчасному отриманні дозволів та погоджень, будівництві доріг тощо.

 Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка наголосив, що цим шляхом сьогодні розвивається Львівщина.

 "Серед наших пріоритетів – створення максимально комфортних умов для ведення бізнесу в регіоні, а для цього ми робимо ставку на якісний супровід інвестиційних проектів."

Опісля керівники заводу продемонстрували особливості технологічного процесу складання вантажних автомобілів та економічні показники ефективності виробництва. Крім того, презентували унікальну технологію керування та системи вводу та виводу компанії PhoenixContact, впроваджену на всіх виробничих ділянках мережевого обладнання складального заводу.       

Довідка.

MAN TrucksSp. z o.o – складальний завод групи компаній MAN – німецька машинобудівна компанія, що спеціалізується на виробництві вантажних автомобілів, автобусів і двигунів.

У польському місті Неполоміце поблизу Кракова виготовляються важкі вантажівки масою понад 16 тонн. Завод площею близько 250 000 квадратних метрів відкрили в жовтні 2007 року. Завод розташований на території площею 142 гектари. У Неполоміце компанія MAN вперше використовує на всіх виробничих ділянках мережеве обладнання, технології керування та системи вводу/виводу компанії PhoenixContact.

Розрахункова річна продуктивність заводу становить 15 000 вантажівок на рік за умови однозмінної роботи 650 працівників. Завод в Неполоміце є єдиним складальним заводом, а це означає, що основні компоненти, такі як мости та двигуни поставляються іншими заводами групи MAN. Виробнича потужність заводу заснована на складанні і логістичних процесах, які послідовно створюються і постійно розвиваються відповідно до принципів «бережливого» виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ