Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мандрівник та письменник Артем Чапай завітає до Львова

Артем Чапай завітає до Львова, - повідомили організатори зустрічі.

У п’ятницю, 14 листопада, до Львова завітає мандрівник, журналіст та письменник Артем Чапай, відомий своїми неперевершеними книжками «Авантюра», «Подорож із Мамайотою у пошуках України» та «Червона зона». Зустріч із Чапаєм відбудеться о 19:00 у StartUp cafe Come In на вулиці Крушельницької, 3, поблизу університету Івана Франка. Ви зможете почути розповідь про шалені мандри без грошей Центральною Америкою, про подорож Україною на мотоциклі на ім'я Мамайота, поспілкуватись із Артемом, задати будь-які запитання і почути на них відповіді.

Артем Чапай народився 1981 року в Коломиї. Навчався в академії СБУ, закінчив бакалаврат Могилянки. Під час навчання працював вантажником, кур’єром, редактором дитячого журналу, перекладав фільми на «Інтері», був репортером при МЗС.

А потім… півтора року «бомжував» Америкою: жив у «чорному» кварталі в Новому Орлеані після урагану Катріна, брав участь у заворушеннях у Мексиці, будував зруби «в лапу» в Гватемалі, копав котлован у Нікарагуа. Про свої шалені мандри без грошей Центральною Америкою написав фантастичну книжку «Авантюра або практичні реалії мандрів по-бідняцьки. Еротико-політичний документальний калейдоскоп». Це унікальна робота, яку варто почитати кожному мандрівнику.

Друга книжка Чапая «Подорож із Мамайотою» стала результатом кількамісячної подорожі Україною на мотоциклі на ім’я Мамайота. Мандруючи Україною – від Коломиї до Луганська і назад зустрічним людям Артем ставив два запитання: «Про що ви мрієте?» та «Що для вас значить Україна?». Як відповідали на них звичайні громадяни, що трапилися Чапаю на довгій дорозі через Галичину, Буковину, Поділля, Черкащину, Київ, Полісся, Сіверщину, Слобожанщину, Донбас, Запоріжжя, Крим і Одещину, а також про пригоди автора під час подорожі ви дізнаєтеся, прочитавши цю книгу або прийшовши на зустріч.

Третя книга автора «Червона зона» вийшла у 2014 році та була презентована у Львові у вересні на Форумі Видавців.

Кількість людей на зустрічі 14 листопада є обмеженою розмірами залу.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ