Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Марчак знає про „погану атмосферу” на „Львівтеплоенерго”

Андрій Садовий покритикував роботу директора ЛМКП „Львівтеплоенерго” Богдана Кота вже тепер, коли минуло лише півроку його перебування на посаді, щоб потім не було запізно. Про це у коментарі «Гал-info» заявив екс-директор „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак.
Як зазначив Ігор Марчак, йому надходить інформація від колективу і від депутатського корпусу міськради про те, що на підприємстві «погана атмосфера».
«Кіт займається на підприємстві не тим, чим треба. Замість того, щоб скеровувати свої зусилля на активну роботу «Львівтеплоенерго», він займається зовсім іншим. Це призвело до того, що підприємство увійшло у зимовий період зовсім неготовим», — наголосив Ігор Марчак.
«Свого часу я звільнив Кота через непрофесійну роботу, і тепер міський голова також критикує його роботу», — додав Марчак.
Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий незадоволений роботою директора ЛМКП „Львівтеплоенерго” Богдана Кота. Як заявив він під час засідання виконкому, Богдан Кіт не виконав протокольного доручення, яке полягало в тому, щоб забезпечити укладання договорів на оплату послуг підприємства індивідуально з кожним мешканцем будинків львівської КЕЧ. Доповідаючи на засіданні виконкому, Богдан Кіт заявив, що наразі немає механізму, як можна було б це зробити. Проте міський голова все ж таки наполіг на тому, щоб директор „Львівтеплоенерго” знайшов спосіб, аби мешканці платили за тепло безпосередньо теплоенерго.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ