Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маркіяна Мальського призначено почесним консулом Австрії у Львові

Маркіяна Мальського призначено Почесним Консулом Республіки Австрії у Львові. Про це повідомила Христина Кулик, персональний асистент Маркіяна Мальського.

27 жовтня у Міністерстві закордонних справ України відбулось офіційне вручення Маркіяну Мальському екзекватури про призначення Почесним консулом Австрії на території шести областей – Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської.

«Для мене неабиякою честю є удостоїтися цього звання. Чимало років моєї адвокатської практики у АО Arzinger було присвячено саме таким аспектам як захист прав австрійських інвесторів в Україні, структуруванню українсько-австрійських корпоративних та ділових відносин, супроводу у питаннях придбання нерухомості, фінансуванні угод, еміграції тощо. Австрія є багатолітнім партнером-компаньйоном України у всіх чільних питаннях для нашої держави. Багатий досвід Австрійської республіки сьогодні як ніколи потрібний для динамічного розвитку України», - сказав він.

Маркіян Мальський, адвокат, кандидат юридичних наук, партнер, голова Західноукраїнської філії та керівник практики міжнародного арбітражу Адвокатського об'єднання Arzinger. Він спеціалізується на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проектах (нерухомість, комерційні, корпоративні справи), а також представництві в судових органах України інтересів довірителів і вирішенні спорів в порядку міжнародного комерційного і інвестиційного арбітражу.

До того, як приєднатися до команди Arzinger, адвокат Мальський працював юристом в групі міжнародного арбітражу в компанії Freshfields Bruckhaus Deringer в Парижі. Освіту отримував у Львові, Швеції та Швейцарії. 

2012 року захистив кандидатську дисертацію на тему "Арбітражна угода як умова розгляду спорів у міжнародному комерційному арбітражі" в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ