Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Марш волі у Львові заборонили - щоб запобігти сутичці

1/3
Львівський окружний адмінсуд виніс постанову (справу розглядали 4 і 5 листопада) про часткове задоволення позову Львівської міської ради і в результаті заборонив проведення походів (маршів) 6 листопада у Львові. Про це повідомила ГО « Автономний опір», представники якої хотіли провести того дня Марш волі з нагоди вшанування пам'ятті Нестора Махна.

«Тобто, суд заборонив захід нам, оскільки ми заявляли лише марш, а Правому Сектору і ЦК Азов - дозволив, оскільки вони заявили віче. В мотиваційній частині суд зазначив, що причиною можливих порушень громадської безпеки є "полярність поглядів" між нами і правими. Саме це праві і підтвердили в ході судового засідання - вони не готові відповідати за поведінку учасників, яких вони і приведуть на місце нашого збору. Зважаючи на це і на темну пору доби суд заборонив походи, тобто наш захід і ще двох відповідачів, які теж заявляли ходу.

Отже, шановні друзі, суд, зважаючи на полярність поглядів, заборонив проведення заходу нам і дозволив ідеологічним опонентам, чим надав перевагу їм та їхнім поглядам», - сказано у повідомленні Автономного опору. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ