Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мартиненко: Лещенко має $67 тисяч на місяць за війну проти мене

Колишній народний депутат від фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко заявляє, що нардепу Сергію Лещенку платять по $ 67 тисяч на місяць за інформаційну війну проти нього.

Про це Мартиненко сказав  журналістам після допиту в Національному антикорупційному бюро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пан Лещенко отримує досить великі гроші. За моєю інформацією, 67 тисяч американських доларів на місяць, за те, що він веде інформаційну війну проти мене. При тому, це без бонусів. Бонус набагато більший. І це замовлення йде з російської сторони», - сказав Мартиненко.

Він запевнив, що має докази цього, але поки що не готовий  оприлюднити цю інформацію. «Їх (матеріали - Ред.) я даватиму трохи пізніше. Більше інформації не можу надати», - сказав політик.

Мартиненко запевнив, що дуже зацікавлений у тому, аби НАБУ допитала його та інших осіб, яких вважає за необхідне допитати. «І прийшло до того висновку, що я не маю відношення до тих звинувачень, які є на сьогодні в пресі», - додав він.

Як повідомлялося, в травні 2014 року прес-служба швейцарської прокуратури поінформувала, що  звернулася до України та Чехії  за допомогою в розслідуванні кримінальної справи проти бізнес-партнера прем'єр-міністра.

Наприкінці грудня 2014 року в чеській газеті Pravo з'явилася інформація про те, що народний депутат від "Народного фронту" Микола Мартиненко підозрюється в отриманні хабара в  рамках кримінальної справи,  яку розслідує прокуратура Швейцарії. Проти Мартиненка було відкрито справу за отримання хабара від компанії-постачальника обладнання для атомних електростанцій Skoda JS, де пізніше був проведений обшук.

Запит на співпрацю в справі Мартиненка в Київ надіслали й чехи.

30 листопада 2015 р. Мартиненко заявив про складання депутатських повноважень у зв'язку з корупційним скандалом та інформаційною кампанією проти нього.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ