Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Мар’янку знову обстріляли, поранено жінку

Бойовики ОРДО вкотре обстріляли житлові квартали Мар'їнки. Поранено 43-річну місцеву жительку. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО з посиланням на українську сторону СЦКК.
Фото - УНІАН.

Сьогодні, 22 червня, близько 11.00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки, під вогонь бойовиків знову потрапили житлові квартали населеного пункту.

Кілька боєприпасів влучили в житловий будинок в Садовому провулку. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю та поранено 43-річну жінку. Постраждалу доставлено до Курахівської лікарні з діагнозом: осколкові поранення правого передпліччя та лівого стегна. Лікарі констатують, що вона перебуває в стані середньої важкості.

"В Мар’їнці працює спостережна група української сторони СЦКК. Інформація щодо інших постраждалих та руйнувань будівель уточнюється. Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, у Мар’їнці на вулиці Садовій осколкове поранення отримала 43-річна жінка.

«Міна розірвалася на сусідньому подвір’ї. З пораненням стегна та руки жінку доправили до Курахівської лікарні, де їй надається необхідна допомога. Лікарі кажуть, стан – середнього ступеню важкості», - повідомив Павло Жебрівський.

Раніше він повідомив, що вночі проросійські найманці знову обстріляли район, де знаходиться насосна станція верхнього підйому Південно-Донбаського водогону (Ясинуватський район, селище Василівка).

«Перебили електромережу, яка живить станцію, внаслідок чого протягом кількох годин вона не працювала. Але близько сьомої ранку «Вода Донбасу» насосну станцію знову запустила – агрегати переключили на іншу лінію електропостачання», - повідомив Павло Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ