Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Марина Порошенко вступилась за хворого на ДЦП, якого вигнали з ресторану

Дружина президента України Марина Порошенко обурена випадком у ресторані Львова, де зневажливо поставились до людини з діагнозом дитячий церебральний параліч.

«Я цілком підтримую хвилю обурення українців щодо ситуації, яка сталася з хворим на ДЦП Романом Кисляком. Переконана, що подібний вчинок щодо людини з інвалідністю є щонайменше безбожністю. Адже рівноправне ставлення один до одного робить нас людьми та єдиним непереможним народом. І якщо хтось вважає, що має право на зверхність до людей з обмеженими можливостями, то хочу нагадати, що кожен з нас знаходиться від потенційної інвалідності на відстані аварії», – заявила Марини Порошенко у зверненні, оприлюдненому у Facebook.

«Дорогий Романе, дякую тобі за твоє велике серце, наповнене добром, людяністю, вмінням прощати і допомагати іншим. А ще, буду рада зустрітися з тобою за філіжанкою кави», – додала перша леді.

Нещодавно у Львові стався випадок, який викликав обурення у громадськості. Переселенця з Донбасу Романа Кисляка з ДЦП вигнали зі львівського ресторану «Vapiano Lviv», оскільки він видався персоналу підозрілим. Заклад вибачився перед Романом, але користувачі соцмереж поширили заклики не відвідувати цей ресторан.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ