Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Масові акції в Києві заборонили через візити принца Бельгії і патріарха Кирила

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Пузанов пояснив, чому Окружний адміністративний суд Києва заборонив громадським організаціям проводити масові акції в центрі Києва з 22 по 26 листопада.

За його словами, міськадміністрація подала позов 19 листопада, рішення суду про заборону проведення акцій було ухвалено 22 листопада.

"Рішення суду від сьогоднішнього числа. Позов був поданий у п'ятницю. У зв'язку з подачею заявок про проведення масових заходів під час здійснення в Україні офіційних візитів: у нас зараз перебуває принц Бельгії, сьогодні прилетів патріарх Кирило", - розповів заступник голови міськадміністрації.

Він додав, що ці візити є охоронюваними заходами, відповідно до закону про охорону офіційних осіб це є підставою для обмеження масових акцій в центрі столиці.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Київської міської держадміністрації до ряду громадських організацій, які подали заявку на проведення мітингів у центрі Києва з 22 по 26 листопада.

У понеділок вдень до Києва прибув патріарх Московський і всієї Русі Кирило, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ