Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Верес» U-21 – «Карпати» U-21 перенесено

Поєдинок 19-го туру молодіжного чемпіонату України U-21 сезону-2017/2018 між рівненським «Вересом» та львівськими «Карпатами», який згідно з календарем мав відбутися 8-го грудня (базовий день), за взаємною згодою клубів буде зіграно у суботу, 11-го листопада.

Про це Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомив старший тренер молодих «левів» Олександр Чижевський. Гра найближчого резерву львівського і рівненського клубів відбудеться на полі стадіону «Скіф» у Львові, на якому у поточному сезоні зазвичай приймають своїх суперників молодіжна і юніорська команди «червоно-чорних». Початок зустрічі – о 15:00. Вхід на трибуни стадіону «Скіф» для усіх категорій вболівальників – вільний.

Зазначимо, що суботній поєдинок буде другим очним побаченням в історії взаємостосунків молодіжних команд «Карпат» і «Вереса». Вперше «зелено-білі» і «червоно-чорні» зіграли між собою 9-го вересня нинішнього року. Гра на полі стадіону «Локомотив» у Раві-Руській відбулася в рамках першого кола (восьмий тур) попереднього етапу поточної першості України. Той поєдинок пройшов за переваги карпатівців, які здобули перемогу з підсумковим рахунком 3:1. Лік голам на 42-й хвилині відкрив центральний захисник нашої команди Назар Виздрик. По перерві, на 57-й хвилині перевагу господарів за забитими м’ячами подвоїв Редван Мемешев. За дев’ять хвилин Юрій Бердей один гол відіграв. Забили рівняни і другий гол у матчі. Однак Володимир Заваляк на 89-й хвилині «відзначився» забитим голом у свої ворота.

Наразі, після 15-ти турів «Карпати», набравши 26 очок, займають п’яте місце: сім перемог, п’ять нічиїх і три поразки при різниці забитих і пропущених м’ячів «+13» (31 – 18). Що ж до «Вереса», то підопічні добре знаного львівським вболівальникам колишнього нападника Богдана Бандури станом на сьогодні, набравши 12 залікових балів, посідають у турнірній таблиці дев’яту позицію. «Червоно-чорна» молодіжна у 15-іграх тричі перемагала, стільки ж разів зіграла внічию і зазнала дев’ять поразок. При цьому у ворота суперників рівняни забили 14 м’ячів, а в свої пропустили 33.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ