Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч за гандбольний Суперкубок України відбудеться у Львові 5 вересня

У вівторок, 5 вересня, у львівському палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбудеться матч за Суперкубок України-2017 з гандболу серед жінок. Цей матч відкриє новий сезон в українському жіночому гандболі.

Боротимуться за почесний трофей чемпіон Суперліги, володар національного Кубка львівська «Галичанка» та бронзовий призер Суперліги, срібний призер Кубка України - херсонська «Дніпрянка». Початок матчу о 18:00. Вхід - вільний.

Нагадаємо, що проведення Суперкубка України з гандболу серед жінок започатковано минулого року. Володарем першого історичного Суперкубка України-2016 стала «Галичанка». Спершу матч за Суперкубок заплановано було провести у Львові  між «Галичанкою» як чинним чемпіоном Суперліги сезону 2015/2016 і володарем  Кубка України-2016 та ужгородськими «Карпатами», які в чемпіонаті й на Кубку України фінішували другими. 

Що цікаво, «Карпати» відмовилися від участі, натомість погодилася «Дніпрянка», і матч пройшов  у Херсоні 28 серпня 2016 року. Перемогу святкували львів’янки з рахунком 44:23.

Таким чином у 2016 році львівська команда завоювала усі можливі трофеї вітчизняного гандболу - "золото" чемпіонату України в Суперлізі, Кубок України та Суперкубок. Цьогоріч в активі «Галичанки» перемоги на чемпіонаті України та Кубку України.

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ