Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Мати допомогла донці винести дитину на смітник

Правоохоронці встановили особу горе-матері, яка викинула на смітник новонароджене маля. Нагадаємо, 31 серпня до Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Ігровиця, який сортуючи щойно привезене сміття, виявив у ньому труп новонародженої дитини. Про це повідомив відділ комунікації НП Тернопільської області.

Оперативники встановили усі обставини трагедії. Перевірка чи не усіх житлових масивів міста, відпрацювання інформації, яка надходила від небайдужих громадян – усі ці заходи дали позитивний результат.

4 вересня поліцейські розшукали в одному з медичних закладів 30-річну мешканку обласного центру. Вона намагалася ввести в оману слідчих, адже спочатку заперечувала свою вагітність, стверджуючи, що лікує запалення яєчників, а вже згодом заявила, що народила хлопчика. Однак зрештою розповіла усі шокуючі подробиці.

Хоч сама жінка виховує 5-річну донечку, але без будь-яких докорів сумління позбавилася немовляти, а допомагала їй у цьому  матір, з якою проживає.

За попередніми даними, породілля народжувала вдома у туалеті. Стверджує, дитина народилася мертвою, тому й вирішила одразу її позбутися. Шокує й той факт, що мати не тільки не схаменула доньку, а допомогла загорнути дитину та винести на смітник.

Обшук в квартирі  тернополянки допоміг виявити докази, які підтвердили, що маля народилося саме там. Відтак жінка у скоєному зізналася.

За фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження згідно статті 117 ККУ. Триває судово-медична експертиза, яка встановить основну причину смерті новонародженої дівчинки. Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ