Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мати «врятувала» сина від поліції майже за 65 тисяч гривень

Доки 51-річний cин перебував на роботі, 87-річна мати віддала шахраям 25 тисяч гривень та півтори тисячі доларів США. Адже невідомі за його звільнення з поліції вимагали викуп. Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.
фото умовне, Радіо "24"

Тривожний дзвінок для жительки обласного центру пролунав учора, 26 жовтня, близько опівдня. У слухавці стаціонарного телефону невідомий голос сповістив жінці, що її син перебуває у поліції за скоєння дорожньо-транспортної пригоди і для його звільнення потрібні гроші. Пенсіонерка з відповіддю не вагалась і погодилась на всі умови.

Вже через деякий час до будинку під’їхало таксі, водію якого жінка віддала 25 тисяч гривень і півтори тисячі доларів США.

Коли син повернувся додому, з’ясувалося, що пенсіонерку ошукали аферисти.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за частиною  статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян не піддаватись на подібні неправдиві історії. Перш ніж робити будь-які кроки для «спасіння» рідних,необхідно переконатись, чи дійсно з ними трапилась біда, зателефонувавши чи до нього самого чи до його друзів-знайомих.

Також правоохоронці радять громадянам, у яких є родичі похилого віку, провести роз’яснювальну бесіду щодо подібних шахрайських схем, щоб уникнути матеріальних збитків і уберегти здоров’я рідних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ