Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МАУ вважають Ryanair скандалістами

В авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» вважають, що вихід Ryanair на ринок України відбувається за типовим методом бюджетного перевізника – зі скандалом та ультиматумами, - Укрінформ.

«В мене є відчуття, яке базується на вивченні досвіду авіакомпанії Ryanair у багатьох аеропортах, що це саме метод її заходу на ринок нової країни – скандал, який дозволяє привернути до себе увагу, тиск на суспільство, який дозволяє домогтися своїх умов і вимог, і потім робота. В мене не складається відчуття, що зараз в Україні відбувається щось унікальне у практиці авіакомпанії Ryanair. Якщо ви вивчите її досвід, побачите, що було дуже багато країн, міст, аеропортів, де відбувалися такі самі процеси. Весь процес виходу Ryanair на український ринок, наскільки мені відомо з бесід з директорами аеропортів і експертами, це ультимативні вимоги», - заявив президент авіакомпанії МАУ Юрій Мірошников 27 липня під час прес-конференції.

В МАУ очікують, що після відновлення переговорного процесу, Ryanair погодиться на економічні умови польотів, які не будуть «дискримінаційними» по відношенню до інших перевізників в Україні.

«Сподіваюся, що Ryanair як компанія після цього всього задовольниться нормальними економічними умовами польотів в українські аеропорти», - додав Мірошников.

В авіакомпанії МАУ заявили, що судові позови проти Міністерства інфраструктури України та Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького не спрямовані на перешкоджання виходу лоукоста Ryanair в Україну.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ