Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 17 тис. студентів складатимуть тест ЗНО на магістратуру за спеціальністю "Право"

16 892 студентів 3 серпня складатимуть тест ЗНО на вступ на ОКР "магістр" за спеціальністю "Право". Такі дані наводить УЦОЯО.

На базі навчальних закладів створено 75 пунктів тестування, у яких функціонуватимуть 1 189 аудиторій.

Єдине фахове вступне випробування проходитиме за технологією зовнішнього незалежного оцінювання та передбачає виконання трьох блоків тестових завдань:

перший блок – тест загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК), що включає тестування таких компетентностей як аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення. Загальна кількість завдань блоку – 30, на їх виконання відведено 75 хвилин.

другий блок – тест із шести базових юридичних (правничих) дисциплін, що включає конституційне право, адміністративне право, цивільне право, цивільне процесуальне право, кримінальне право, кримінальне процесуальне право. Загальна кількість завдань блоку – 70, на їх виконання відведено 105 хвилин.

третій блок – тест з іноземної мови. Загальна кількість завдань – 42, на їх виконання відведено 60 хвилин.

Тест з іноземної мови складатимуть 16 606 вступників, у тому числі: німецьку – 747, французьку – 139, англійську – 15 720. 286 вступників звільнені від складання блоку іноземна мова, тому що мають мовний сертифікат, що підтверджує рівень знань з іноземної мови.

Вступне випробування розпочнеться о 10:00 3 серпня 2017 року. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15  до 09:50.

Нагадаємо, 25 липня завершилася реєстрація для участі ЗНО для вступу на магістратуру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ