Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Медіа-партнером Львова на Євро-2012 можуть стати «Високий замок» чи «Експрес», ТРК «Люкс» чи радіо «Незалежність»

В п’ятницю, 25 лютого, закінчився І етап міського конкурсу з визначення медіа-партнерів приймаючого міста Львова. Конкурсна комісія вирішила до ІІ етапу конкурсу допустити газету «Експрес» і ЗАТ «Видавничий Дім «Високий замок», які представляють друковані ЗМІ Львова, та ПАТ «Телерадіокомпанія Люкс», ТОВ «Радіоінформаційний центр «Незалежність» – радіокомпанії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до умов конкурсу, для подальшої участі вибрані засоби масової інформації повинні подати власну пропозицію щодо висвітлення підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та інформацію про висвітлення підготовки до УЄФА ЄВРО 2012™ на сторінках видання (в ефірі радіо) починаючи з 2007 року.

Конкурсна пропозиція надсилається в запечатаному конверті зі супровідним листом на адресу: 79006, Україна, м. Львів, пл. Ринок, 1, департамент «ЄВРО 2012» Львівської міської ради.

Кінцевий термін подачі пропозицій 7 березня до 18:00 год.

Довідка:

Згідно з Угодою про проведення фінального турніру чемпіонату Європи™ УЄФА 2010/2012 з футболу, підписаною між Європейською спілкою футбольних асоціацій та Львівською міською радою щодо проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, приймаюче місто Львів може обрати дві організації засобів масової інформації (друковану та радіомовну) як медіа-партнерів приймаючого міста. Це надасть засобам масової інформації ексклюзивне право на висвітлення підготовки та проведення турніру в приймаючому місті. Медіа-партнери зможуть асоціювати себе з приймаючим містом та заходами, які в ньому відбуваються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ