Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Центр Святої Параскеви планує відновити медичний заклад з пологовим відділенням

1/3
Медичний центр Святої Параскеви відновлює старовинний медичний заклад з пологовим відділенням. Про це на прес-конференції , яка відбулася 7 грудня, повідомили представники Медичного Центру. Новий заклад буде працювати у колишній лікарні для невиліковно хворих на вул. Смаль-Стоцького, 15. Споруда з давніми традиціями оздоровлення отримає друге дихання, сучасне обладнання та команду кращих фахівців.

«Медичний центр Святої Параскеви працює вже 6 років, за цей час майже 150 тисяч пацієнтів отримали у нас допомогу. Ми надаємо якісні та унікальні діагностичні послуги, наприклад - єдині у Західній Україні робимо МРТ серця, - повідомила Тетяна Міхнова, генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви - А тепер хочемо перейти на наступний рівень і створити заклад, у якому люди зможуть отримувати повний цикл послуг: від сучасної діагностики до стаціонарного лікування із застосуванням найновіших технологій».

Тетяна Міхнова наголосила - інновації, що зараз використовуються в міжнародній практиці, значно пришвидшують процес лікування. Саме такі, малоінвазивні методики (хірургічні операції з мінімальним в турчанням в організм) будуть застосовувати і в новому Медичному Центрі. Це дозволить пришвидшити одужання пацієнта та звести до мінімуму його перебування на стаціонарі.

Не менш важливо і те, що новий заклад стане чи не першою установою, яка отримає міжнародну сертифікацію JCI (Join Commission International, США). Такий сертифікат є стандартом якості саме у медичній галузі, що гартує належний рівень медичних послуг та високу кваліфікацію персоналу. Останнє також є одним з пріоритетів і для Медичного центру святої Параскеви, де зараз працюють 300 досвідчених фахівців і проходять практику 30 стажерів, і для нового багатопрофільного стаціонару.

«Молоді спеціалісти, якщо не знаходять себе тут у Львові, то їдуть закордон. Тому ми хотіли б створити такі умови, щоб вони не їхали за новими технологіями, за іншою заробітною платою, за прозорістю. Ми прагнемо надати молодим спеціалістам можливість здобувати передовий досвід тут, вчитися працювати на сучасному обладнанні, щоб до того моменту, як ми відкриємося, у нас вже був професійний базис для майбутніх звершень», - каже виконавчий директор Медичного центру Святої Параскеви Дмитро Левченко.

У новому Медичному центрі, який реконструюють зі збереженням історичного вигляду та застосуванням екологічних технологій, буде пологове відділення, лапароскопічна хірургія та сучасна лабораторія. Зараз робота знаходиться на стадії передпроектних досліджень, а реконструювати заклад планують в межах 2 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ