Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Медики Самбірського району співпрацюватимуть із польськими колегами

Делегація Самбірської районної ради провела робочі зустріч з представниками Любартовського повіту, повідомив кореспондент Гал-інфо в Самбірському районі.

Метою зустрічі було підписання угоди про співпрацю між КП Самбірської районної ради “Рудківська лікарня планового лікування” та Громадським закладом охорони здоров’я  в Любартові. Підсумком зустрічі стало підписання спільного проекту концепції, який поданий в Спільний технічний секретаріат у Варшаві, де буде оцінюватися фахівцями. У разі позитивного результату перевірки в другому кварталі наступного року він буде представлений на фінансування.

Рудківська лікарня апелює на виділення коштів для закупівлі медичного обладнання для створення операційного блоку та оснащення засобами протипожежного захисту. Загальна вартість проекту для обох партнерів становить близько 2,5 млн євро.

В складі делегації були заступник голови Самбірської районної ради Андрій Бобак, виконуюча обов’язки головного лікаря Рудківської лікарні планового лікування Галина Страшовська, лікар Рудківської лікарні Ігор Хома та депутати Самбірської районної ради Володимир Ковалів і Надія Черевична.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ