Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Мехбатальйон Литовсько-Польсько-Української бригади проходить навчання «Анаконда-2016»

На полігоні Нова Демба у Польщі механізований батальйон Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade, підсилений українським аеромобільним взводом, закінчив період вогневої підготовки та приступив до виконання тактичних завдань в рамках навчання «Анаконда-2016». Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Відповідно до сценарію операції зі стабілізації багатонаціональної бригади, польсько-українська рота виконувала завдання у визначеному районі. При наближенні противника підрозділ зайняв оборону та виконав маневр.

Після цього польські піхотинці і українські десантники на Хаммерах швидко вийшли у фланг і тил атакуючого підрозділу. Оточений противник був змушений відступити.

"Протягом кількох днів ми досягли повного порозуміння з польськими партнерами щодо виконання завдань. Ми живемо і тренуємося разом, що сприяє кращій координації і субординації. У нас дещо відрізняються підходи з виконання тактичних завдань, але згуртованість стирає всі межі і дозволяє досягати успіхів", — розповів командир аеромобільної роти капітан Юрій Руденко.

Заступник командира ЛИТПОЛУКРБРИГ полковник Володимир Юданов зазначив, що такий комбінований підхід до навчання є продуктивним. Він полегшує взаємодію підпорядкованих підрозділів і забезпечує підвищення їх взаємосумісності під час миротворчих операцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ