Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Мені цікаво працювати на Львівщині», – Василь Горбаль про чутки

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль сподівається на конструктивну співпрацю з обласною радою нового скликання і вважає нісенітницями чутки про наміри повернутися до Києва. Про це він заявив у коментарі Гал-інфо.

«Співпрацю Львівської ОДА з облрадою нового скликання я бачу абсолютно конструктивною. Тим більше, що склад нинішнього депутатського корпусу якісно відрізняється на краще від попередньої каденції – нові фракції в обласній раді, передусім фракція Партії регіонів, представлені більшою кількістю авторитетних особистостей, фахівців у своїх галузях. Ці депутати додадуть конструктиву в роботу обласної ради», – сказав В.Горбаль.

«Я завжди відкритий до діалогу з усіма політичним силами, і закликаю усіх депутатів обласної ради об’єднатися навколо спільної мети – розвитку області, підвищення добробуту мешканців Львівщини. Переконаний, що відкритий діалог забезпечить належну консолідацію львівського політичного Олімпу, і Львівська обласна рада у новому форматі зможе нарешті подолати труднощі, які стоять перед регіоном. На зміну популізму повинен прийти прагматизм і професійний підхід до розвитку області», – зазначив голова Львівської ОДА.

Що ж до чуток про начебто наміри повернутися до Києва, В.Горбаль відповів: «Мені цікаво працювати на Львівщині. Це головне».

Нагадаємо, що головний редактор журналу «Ї» Тарас Возняк сьогодні заявив про те, що «Горбаль спить і бачить, щоб до Києва поїхати з богоспасенного Львова».

Водночас в інших ЗМІ, з посиланням на джерела в Партії регіонів, з’явилась інформація, що начебто Василя Горбаля повернуть до Києва, якщо не буде виборів у березні наступного року. При цьому, як не парадоксально, зазначається, що причина такого рішення – результат місцевих виборів на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ