Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Мер Червонограду попросив Уряд про виділення додаткових коштів для свого міста

Мер Червонограду Андрій Залівський, сьогодні, 21 квітня, під час підписання Меморандуму про співпрацю, попросив Уряд про виділення додаткових коштів для свого міста задля фінансування рекультиваційних заходів, інформує кореспондент Гал-інфо.
Ехо Червонограда

"Наші полігони міст є невеликі, а тонни сміття зі Львова кожного дня є великим. Я хочу подати свою пропозицію, щоб Уряд теж виділив певну суму для потреб міста. Це не є забаганки малих міст, це є вимоги з точку зору екології територій на яких буде утилізуватись дане сміття. 

Тому просимо певну суму коштів на фінансування рекультиваційних заходів у місті", - зазначив  Андрій Залівський.

Додамо, упродовж двох років (2017-2018) із бюджету Львівської міської ради буде виділено по 70 млн грн субвенції для міст області, із бюджету Львівської обласної ради по 30 млн грн для облаштування та підтримки сміттєзвалищ та полігонів у Львівській області.

Нагадаємо, сьогодні у Львові підписали Меморандум на два роки про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування про вивіз твердих побутових відходів із Львова на полігони  області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ