Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова і Патріарх Філарет вшанували на Личакові новітніх героїв

Мер Львова Андрій Садовий спільно з Патріархом Філаретом та Владикою Димитрієм сьогодні вшанували новітніх Героїв на Личаківському кладовищі, поклавши квіти, запаливши лампадки та помолившись біля могил загиблих Героїв АТО, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, впродовж 12-14 вересня у Львові з першосвятительським візитом перебуває Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Під час перебування у Львові Патріарх здійснить першосвятительський візит до Львівсько-Сокальської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та відвідає Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Також в рамках візиту відбудеться щорічна Всеукраїнська Патріарша проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині.

Програма візиту:

13 вересня, середа:

10.00 год. – Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці. Виїзд від Свято-Покровського кафедрального собору (м. Львів, вул. Грушевського, 2) о 07.00 год.

14 вересня, четвер:

10.00 год. – Святіший Патріарх відвідає Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, де звершить молебень за викладачів та студентів з нагоди 70-річчя створення навчального закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ