Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Мер Львова наразі не бачить потреби оголошувати карантин

Рішення про карантин в загальноосвітніх навчальних закладах Львова наразі обговорюється, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, міські служби вивчають причини відсутності дітей у школах. Однак, за інформацією управління освіти, сьогодні відсоток відсутніх учнів є на 0,5% меншим, ніж вчора.

«По школах статистика не є такою, яка би давала необхідність оголошувати карантин. Але ми також з’ясовуємо, чи частина дітей є вдома, бо батьки не хочуть відправляти в школу, чи вони на лікарняному. З іншої сторони, є рекомендації головного державного санітарного лікаря. Думаю, ми сьогодні фіналізуємо рішення, буде кінцева позиція, як будемо рухатися далі. Бо в нас нема переходу рівня, який є критично необхідний для оголошення карантину. Але ми дивимось на погодні умови. Погода від 0 до -1°, вологість, промокають ноги. А це є той чинник, який спонукає захворюваність і може розвивати подальші ускладнення», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ